Βελονισμός

«H υγεία και η καλή διάθεση δημιουργούν η μία την άλλη».

Joseph Addison

Μια ασθένεια, είτε αυτή είναι ψυχολογική ή σωματική, δεν είναι κάτι άλλο από μία συνήθεια, ένας μηχανισμός ο οποίος έχει αποτυπωθεί μέσα στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και στην κυτταρική μνήμη του σώματος. Η συνήθεια ως πληροφορία – γνώση για να εδραιωθεί απαιτεί την εξάσκηση και επανάληψη συγκεκριμένων συμπεριφορών.

Η κινέζικη ιατρική, όπως πλέον αποδεικνύει και η κβαντική φυσική, περιγράφει το σώμα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις ως φως (ενέργεια). Όταν το φως δονείται σε χαμηλούς κραδασμούς σχηματίζεται το σώμα ̇ τα συναισθήματα και οι σκέψεις βρίσκονται σε υψηλότερες συχνότητες. Το κάθε σωματικό κύτταρο, έχει τον δικό του ξεχωριστό κραδασμό, το ίδιο συμβαίνει για τα συναισθήματα και τις σκέψεις.

Στον βελονισμό υπάρχουν 12 κύρια όργανα με τα αντίστοιχα κανάλια ενέργειας που ρέουν στο σώμα. Το κάθε ένα από αυτά τα όργανα έχει το δικό του κραδασμό ο οποίος βρίσκεται κοντά σε κάποιο συγκεκριμένο συναίσθημα ή σκέψη. Έτσι αντίστοιχα και το κάθε συναίσθημα και σκέψη επηρεάζουν διαφορετικά όργανα, και τις λειτουργίες αυτών, αλλά και περιοχές του σώματος· π.χ. ο θυμός το Συκώτι, η απουσία χαράς την Καρδιά, η ανησυχία την Σπλήνα – Πάγκρεας, η θλίψη τα Πνευμόνια και ο φόβος τα Νεφρά.

Ο βελονισμός, αυτό που κάνει κυρίως είναι να εκπαιδεύει το σώμα αλλά και την προσωπικότητα του θεραπευόμενου σε μία διαφορετική και περισσότερο αποδοτική στάση ζωής, απενεργοποιώντας – εξαλείφοντας ταυτόχρονα τους μηχανισμούς – αιτίες που οδήγησαν στην ασθένεια. Είναι σαν να συντονίζουμε τον ραδιοφωνικό δέκτη στη συχνότητα του σταθμού που θέλουμε να ακούσουμε.

Άρθρα για βελονισμό:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2018- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο βελονισμός είναι η μόνη αφάρμακη μέθοδος για να κοιμάστε καλύτερα

Βελονισμός και βότανα για την θεραπεία του θυρεοειδούς.

Κάπνισμα- Βελονισμός

Παθητικοί καπνιστές

Read more

Υπηρεσία: Συνεδρία  βελονισμού για όλες τις παθήσεις .

Τιμή ιατρείου 35€

Τιμή προσφοράς πακέτου 6 συνεδριών + 1 συνεδρία (οποιασδήποτε υπηρεσίας)  210€

Τιμή προσφοράς πακέτου 12 συνεδριών + 2 συνεδρίες (οποιασδήποτε υπηρεσίας)  420€

Τιμή προσφοράς πακέτου 18 συνεδριών + 3 συνεδρίες (οποιασδήποτε υπηρεσίας)  630€

Υπεύθυνος τμήματος: Δημήτρης Πολυζωγόπουλος