βιοσυντονισμός

Βιοσυντονισμός ονομάζεται η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο,  γυαλί, μάρμαρο, χρυσός, κύτταρο, ιστός, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά. Π.χ. Οι ταλαντώσεις του ξύλου είναι σαν ένα είδος ταυτότητας για το ξύλο και ποτέ δεν συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις π.χ. του μαρμάρου. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου του συκωτιού είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου των νεφρών κ.ο.κ. Επίσης το ίδιο ισχύει για τα όργανα μας όπως είναι το συκώτι, τα νεφρά, η καρδιά κτλ. Για τα μικρόβια ισχύει επίσης το ίδιο. Διαφορετική συχνότητα εκπέμπει ο ιός της γρίπης από τον ιό της ηπατίτιδας και διαφορετική ο ιός του έρπητα από τον ιό των κονδυλωμάτων (HPV) και ούτω καθ’ εξής.

Ο Βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .

Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες. Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Είναι γεγονός οτι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας , οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας , το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων. Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης .

Επομένως ο Βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:

α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου

β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο

Η εφαρμογή του Βιοσυντονισμού σήμερα είναι αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών πολλών σπουδαίων επιστημόνων , μεταξύ των οποίων είναι οι: Franz Morell , Erich Rasche, Royal Raymond Rife (1888-1971) και Reinhard Voll (1909 – 1989)

Με βάση τις τεκμηριωμένες επιστημονικά εργασίες τους έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί σήμερα η τεχνολογία των συσκευών Βιοσυντονισμού – Βιοανάδρασης.

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό της αιτίας, την αποκατάσταση, την πρόληψη και την ευεξία.

Read more

Υπηρεσία: Συνεδρία

Πλήρης Έλεγχος Υγείας  Τιμή 200€

Περιλαμβάνει:

 • Έλεγχος 150 δυσανεκτικών τροφών και των ομάδων τους
 • Έλεγχος δυσανεξίας σε φάρμακα και συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Έλεγχος των συντηρητικών τροφίμων Ε (Συντηρητικά Ε, Τεχνητές Γεύσεις, Χρωστικές)
 • Έλεγχος Αλλεργιογόνων όπως: Γύρη, Φυτά, Δένδρα, Γρασίδια, Αγρωστώδη, Τρίχωμα Ζώων, Ακάρεα, Μύκητες Μούχλας, Εισπνεόμενα και μη, Χημικά Οικιακής Χρήσης, Μέταλλα κ.α.
 • Έλεγχος Ελλείψεων όπως: Βιταμίνες, Ιχνοστοιχεία, Μέταλλα
 • Έλεγχος Επιβαρύνσεων όπως: Βαρέα Μέταλλα, Φυτοφάρμακα, Ραδιενέργεια, Χημικά Τοξικά,
 • Ηλεκτρομαγνητικό Νέφος, Βακτήρια, Μύκητες, Παράσιτα, Candida, Iοί κ.α.
 • Έλεγχος οργάνων γενικός και ειδικός
 • Έλεγχος Ενέργειας
 • Έλεγχος 12 κύριων Μεσημβρινών Ανθρώπινου σώματος 
 • Άμεση και έγκυρη αγωγή θεραπείας.

 

Βασικός Έλεγχος Υγείας Τιμή 120€

Περιλαμβάνει:

 • Έλεγχος 150 δυσανεκτικών τροφών και των ομάδων τους
 • Έλεγχος δυσανεξίας σε φάρμακα και συμπληρωμάτων διατροφής.
 • Έλεγχος Ελλείψεων όπως: Βιταμίνες, Ιχνοστοιχεία, Μέταλλα
 • Έλεγχος Επιβαρύνσεων όπως: Βαρέα Μέταλλα, Φυτοφάρμακα, Ραδιενέργεια, Χημικά Τοξικά,
 • Έλεγχος οργάνων γενικός
 • Έλεγχος Ενέργειας
 • Έλεγχος 12 κύριων Μεσημβρινών Ανθρώπινου σώματος 
 • Άμεση και έγκυρη αγωγή θεραπείας.